Home Forums Plugins Product Importer Deluxe Support No Categories After Import

Welcome to our community support forums! We're here to help - but if you have an urgent request for a Pro Plugin, you will get a prioritised response through our Premium Support page.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #6494
    MrInkMan
    Participant

    Uploaded categories first, then products according to the instructions.
    Following the directions….had no problems (errors)

    All the products show up – perfect!
    But no categories!

    I used the same import file and just uploaded the categories (tried brands also)
    but nothing in admin areas under categories or brands.
    I also tried using an import file with just categories and no errors also but no categories appear.

    What am I doing wrong?

    #6495
    Michael Visser
    Keymaster

    Hi MrInkMan, can you send me an e-mail with login details to your store, please include FTP, WP Admin and phpMyAdmin so I can get started immediately.

    #6496
    emil
    Participant

    Had a similar problem – categories and brand load in admin but not in product import.

    Also although I manually selected images for each product which was painstakingly long, none of the images loaded.

    *on a side note: is it possible to load child categories into a parent category through the import process?

    Will try the whole process on a smaller batch next time but would appreciate any thoughts

    #6497
    Michael Visser
    Keymaster

    Hi emil,

    http://getshopped.org/forums/topic.php?id=11406

    I raised this question on the Get Shopped Support Forum, add a comment there to guide development.

    #6498
    cazwilson
    Participant

    Hi Michael,

    I am having the same problem as MrInkMan. Were you able to sort his problem out, and would you need my access details to help me?

    Thanks for your time.

    #6499
    Michael Visser
    Keymaster

    Hi cazwilson, can you please e-mail me your site login/FTP and phpMyAdmin details as I’ll look into this further. Can you please confirm what version of the Plugin you are using. Thanks!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • The forum ‘Support’ is closed to new topics and replies.