Home Forums Plugins Store Exporter Deluxe Support [Resolved] Added Field Not Exporting

Welcome to our community support forums! We're here to help - but if you have an urgent request for a Pro Plugin, you will get a prioritised response through our Premium Support page.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #32586
    stewartwmj
    Participant

    I sent Support a message about this problem a week ago and have received no reply.

    I am running Store Exporter Deluxe on WooCommerce.

    I have added a field to checkout using Checkout Manager Pro version 2.8

    The export menu shows the name of the field, and if I add the field short name explicitly that will show too.

    No matter which method I use, Exporter exports the name of the field, but none of the entered values.

    I need to troubleshoot this ASAP, as it is essential to the ordering system and is holding up the entire project.

    #32600
    justbriman
    Participant

    I’m having the same issue. Can assistance be provided to figure this out?

    More info for my situation: I’m also using Gravity Forms to add some product-specific fields (am using Checkout Manager for order-specific fields). The product fields (Gravity) export correctly, the order field (Checkout Manager) does not.

    Please advise.

    Many Thanks!

    #32602
    stewartwmj
    Participant

    It has been ten days since I first contacted them, and have received no response.

    #33003
    Michael Visser
    Keymaster

    Hi stewartwmj, we’re back at our desks and reviewing tickets, can you confirm what Field Type you chose for those custom Checkout fields within WooCCM. We have added support for all except Text/HTML swapper which may be what you are currently using.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Added Field Not Exporting’ is closed to new replies.